SS | destek@abanozmedya.com | Trabzon loading

MAGAZİN VE ASTROLOJİK YAZILAR

GÜNEŞ BALIK BURCUNDA - 18 ŞUBAT 2022

BALIK BURCU ÖZELLİKLERİ

18.2.2022 İle 20.3.2022 arasında Güneş balık burcunda olacak.

Güneş’in balık burcunda bir asaleti yoktur. Yani karakter kendini göstermek istemez. Başkalarını öne atarak davranmak ya da gizli kalmak hoşuna gidecektir. Hatta burada gizli bir ego durumu da vardır. Kişi duygusal manipülasyonlarla ,arka planda kalarak kendini ifade etmek isteyecektir.

Ne insanları rahatsız etmek ister ne de kendi rahatsız edilmek ister.

Su elementi ve değişken niteliktedir. Gezegeni Jüpiter ve Neptün’dür. Bu gezegenler balık burcuna iyi bir algılama yeteneği ,duyguları süzme ve sahiplenme durumu verecektir. Neptün tarafı ağır basanlar daha çok etki altında kalırlar. Dürüst olmama ,gizeme yatkınlık , kolay yalan söyleyebilme , aldanma ve aldatma durumlarını yaşama , gerçekleri saptayamama , fazla içe çekilme ve bağımlılık modellemelerini yaşama gibi durumları vardır.

12.evin burcudur. Sembolü birbirine yaklaşmış hafif daireler şeklindedir. Bu da içe çekilme ,olayları akışa bırakmakla ilgilidir. Bilinçaltı dünyası çok geniştir. Gizlilikleri keşfetmek , ruhsal yapıları çözmek , akışa bırakmak gibi durumları verir. 12. Ev kontrolsüz durumları ve gizlilikleri anlattığı için kişi kadersel temalara ister istemez çekilir. Bu ev anne karnıyla ilgili bir yerdir. Bu nedenle göremediğimiz ,arka plana ittiğimiz özelliklerimizi de anlatır.

Balık burçları , alıngan ,duygusal ve sezgileri güçlü insanlardır. Fakat tüm burçların özelliklerinden biraz biraz taşımaktadır. O nedenle kolayca sanatla ilgilenebilir ve her role kolayca girebilir. Tabi ki aşırı role girme durumları haritaya göre ruhsal bozukluklara da sebebiyet verebilir. Bazen öyle bir bırakış halindedir ki kişi bağımlı ya da intihara meyilli olabilir.

Yaratıcı yönleri inanılmaz kuvvetlidir. Kimsenin aklına gelmeyeni yapar , kimsenin göremediği noktalara da değinebilir. Daha doğrusu herkesin ne hissettiğini ve ne yaşadığını görürken ,kendine kör kalabilen bir burç olabilir.

Tabi ki her balık burcu aynı karmaya sahip değildir. Her balık burcuda aşırı duygusal ve verici değildir. Haydi gelin inceleyelim.

Mesela dekanat olarak 3’e ayırdığımızda..

18-29 Şubat arası doğan balıklar , daha balık etkisindedir. Yani çalışmayı bırakmış ,sanata yönelmiş ,resim ,müzik ,dans ,şiir gibi dallarla ilgilenen kişilerdir. Rahatlarına çok düşkün olduklarından tembel olarak algılanabilirler. Sorumluluktan kaçabilirler. Erteleme ve üşengeçlik yaşam modeli haline gelebilir.

1-10 Mart arası doğan balıklar , Yengeç burcu etkisindedir. Yani ev ,aile korumacılıkla daha yakından ilgilidir. Ebeveyn olma , bakma ve büyütme işleriyle hayat amacını gerçekleştirebilirler. Buradaki kadın ya da erkek aşırı kontrolcü olabilir. Herşeye sahip olmak ve didiklemek sebebiyle insanları sıkabilir. Burada güven temasını öğrenmek çok önemlidir.

11- 20 Mart arası doğan balıklar , Akrep burcu etkisindedir. Burada sınırlar daha bellidir. Kişi parasal olarak refaha ulaşmıştır. Kişi ya miras sahibi ya da eşten ve ortaklardan bir gelir sahibidir. Variyet mevcut olsa da burada da ilişkilerde yüzleşmeler daha ön plandadır. Kişi burada duygularını daha acımasız kullanabilir. Sadece kendi sevdiği insanlara yardım edip diğerlerine sınırlı sevgi verebilir. Siyah ya da beyaz çizgilerden bahsedilebilir.

Değersizlik duygusu yükselebilir. Haritada güzel etkiler mevcutsa kişi psikolog ,şifacı , medyum ve insanlara yardım eden bir ruh konumunda olabilir.

İLGİ ve ÇALIŞMA ALANLARI ; Psikolog ,gönüllü çalışan kişiler , rüya analisti , yoga hocası ,din adamı ,bağımlılık terapistleri ,medya çalışanı , kamera arkası iş yapanlar ,kareograflar, uzaktan çalışanlar ,müzisyenler ,yazarlar ,şairler ,yardıma muhtaç insanlar için çalışanlar ,dansçılar .. Balıkçılık , denizcilik ,sanal iletişim ,hastanelerde çalışmak , akıl hastaneleri ,büyükbaş havyancılığı ,deniz aşırı ticaret gibi konular.. Alternatif tıp , su ve müzikle ruh terapisi , hayalgücünün inançla birleştiği yerlerde çalışabilirler.

Sadece para kazanmak için çalışmak balıkların ruhlarını öldürebilir.

SAĞLIK ; Balık burcu vücudumuzda ayakları , lenf dolaşımını , damar ,sinir ve alerjik reaksiyonları gösterir. Pineal bez ( yani uyku ve uyanıklık ) yani epifiz ile ilgili düzensizlikleri anlatabilir. Uykuyu düzenleyen melatonin ile ilgili olduğu için kişi uykusuzluk çekebilir. Zaten gece burcu olduğu için kişi genelde işlerini gece bitirmeyi tercih edecektir. Bu nedenle uykusuzluk hayatlarında birçok probleme neden olabilir. Alerjik durumlar ve kaşıntılara da yatkındırlar. Hayatlarında bilinemeyen rahatsızlıklar olabilir.

AŞK HAYATI ; Romantiktirler , fedakar aşık olurlar. Onlar için koşulsuz sevgi önemlidir. Gerçek aşkı bulana kadar gizli çapkındırlar. Çoğu zaman ulaşılmaz olanı severler.. Acı çekmeye bilinçaltı olarak yatkın oldukları için uzakta olan çekici gelebilir. Platonik aşk yaşamak ,imkansız olanı sevmek gibi durumları vardır.

Başaklarla didişselerde tamamlandıklarını hisseder onlardan önemli dersler öğrenirler. Burada bir tamamlanma söz konusudur.

Yengeç , balık ve akrepte aradığı derinliği bulur. Boğa ,oğlak gibi burçlarla güvenmeyi ve aidiyeti deneyimler ,güzel bir ilişkidir.

İkizler ile nereye gideceği belli olmayan bir ilişkide iken yay ile çatışmalar içinde girebilir. Koç ve aslan burçları ile empatisiz , çatışkan geri planda kalacağı bir ilişki modeli deneyimleyecektir. Bu nedenle en mutlu olacağı ilişki su ve toprak gruplarındadır.

TAROTTA BALIK BURCU İLE İLİŞKİLİ KART

ASILAN ADAM -THE HANGED MAN ;

Numerolojik değeri ; 12

Bu kart balık burcunun kurtarıcı ,fedakar ,yaratıcı ve spritüel yönüyle ilgilidir. Asılan adam yanlış yolda yürürken saplandığımız çıkmaz sokağı ve düştüğümüz tuzakları anlatır. Asılan adamın duruş biçimi bir haç görüntüsü verir. Yani dört sayısını temsil eder. 4 numaralı Major arkana kartına götürür bizi.. 4 numaralı kart koç burcu enerjisindeki İmparator kartına götürür bizi..

Bu kartın anlamı ölü toprağından uyan ,hayattasın demektir. Bu bir ölüm kartı değildir. Kartın kendi semboliğinde ters duran bir adam asılır. Yani olayları tersinden görüyor olabilirsin. Bazı durumları ve olayları farklı bakış açısıyla değerlendiriyor olabilirsin. Bu kartın tavsiyesi bakış açını değiştirmelisindir

BALIK BURCU ÜNLÜLER;

Rönesans döneminden MICHELANGELO

VİCTOR HUGO

JUSTİN BİEBER

DANİEL CRAİG

RİHANNA

KURT COBAİN

BEREN SAAT

MURAT BOZ

GÜLSE BİRSEL

NEJAT İŞLER

NEBAHAT ÇEHRE

CEM DAVRAN

SİNAN ÇETİN

YEŞİM GENÇ

DIP ASA MAPAI

SEVGİLER

Yayın Tarihi: 07 Şubat 2022 Pazartesi
Paylaş / Share