SS | destek@abanozmedya.com | Trabzon loading

HAFTALIK ANALİZ

İYİ VE KÖTÜ BİR ARADA..

28 ŞUBAT - 6 MART HAFTALIK ANALİZ

Merhabalar , Hafta genelinde hem yumuşak hem de sert etkiler bizi bekliyor. Tam da balık burcunun getirdiği zıtlıkları barındırma enerjisi..

Evrensele odaklandığımız zorlu süreçler varken bunun yanında Güneş ve Jüpiter kavuşumu da büyük fırsatlara işaret ediyor. Gelin inceleyelim.

Balık burcunun ikilemlerini dibine kadar yaşadığımız birşeyleri de gözden kaçırdığımız bir hafta olabilir. Aşırı iyimser olmak yanılgı verecektir, dikkat!

Ayrıca çokça şifa bulacağımız spiritüel alanlara yöneleceğiz. Yoga ,dini konular, meditasyona vurgu artıyor. Neden?

Yeniayın yükseleninde terazi burcu var ve Venüs'e işaret ediyor.

VENÜS ,MARS ve PLUTO gezegenlerinin kavuşumuyla şavaş ve patlamalara , büyük değişimlere gebe bir yeniay olacak. Seks skandalları , nükleer silahlar , deprem gibi zorlu etkiler barındırıyor. Marsın alevinin güçlendiği bu hafta Ukrayna ve Rusya arasındaki duruma da değinmek gerekir.

Ukrayna haritasını incelediğimizde bu yeniay 12.evdeki gezegenlere sesktil açı atıyor. Yani beklenmedik gelişmeler var. Ukrayna halkını gösteren Ay 22 derece kova burcunda ve üzerine Satürn transiti geliyor. Bunun anlamı halkın kapana kısıldığı , zorlandığı ,özgürlüğünün elinden alındığı 1 Nisanı gösteriyor.

Ukrayna haritasında tepe noktayı gösteren 10.evde 27 derece akrep burcu var. ALGOL sabit yıldızı etkili ve bu sene ki tutulmalar Algolun getirdiği şiddeti tetikliyor. 10.ev üst düzey yöneticiler , hükümet ve yetki sahibi kişilerdir. 10.evi yöneten Mars haritada 25 derece başak burcunda ve Neptünden transit alıyor. Demek ki ulusal saygınlık ve ülkenin lideriyle ilgili bir dağılma ,çözülme yaşanacak. Ve bu hemen olmayacak. Bu dağılmanın pik nokta zamanları;

9 Ağustos 2022, 13 Mart 2023 ,16 Kasım 2023 ve 26 Aralık 2023 tarihleri! Ülkenin topraklarını temsil eden 4.evi boğa burcu yönetiyor. Venüs ise 28 derece aslan burcunda! Transit Satürn Şubat 2023’de karşısında olacak. Bence hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

Yeniay'da Güneş ve Jüpiter kavuşumu , Güneş'in Uranüs ile sekstil açısı da allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar diyor. Yani büyük fırsat kapılarına da hazır olun!

PAZARTESİ ; Ay kova burcunda güne başlıyoruz. Her türlü yenilik ,değişim içimizi şenlendirebilir. Fakat ay kapanmakta olduğu için asi davranıp ilişkileri bitirmekte olası.. Ve asi ruhumuzu kabartan Ay- Uranüs karesi de etkin olacak. Herhangi bir durumu ve kişiyi idare etmek için uygun bir günde değiliz. Akılcı ve mantıklı olup olayları dengeleyebiliriz. Evliliklerde yaraları sarmak için çok güzel..

Mars ile kuzey ay düğümü arasında oluşan olumlu açı ‘yeterince bekledim şimdi hareket zamanı’ dedirtebilir. Ne yazık ki savaşkan konuların hızlanacağına da işaret ediyor.

SALI; Hoş geldin Mart ayı.. Bugün Dünya İltifat Günü! Herkes güzel bir iltifat patlatsın sevdiceğine ???? Ay tüm gün boşlukta bir de iltifat gerçekten gün kurtarabilir.. Gönülleri hoş edelim.

05.00 ile 23.53 arasında ay boşlukta olacak. Sonrasında ay balık burcuna geçiyor. Geceniz bol rüyalı geçebilir. Sabah kalkınca yazmayı unutmayın ,efendim.

Bizim şirin Venüs gezegenimiz , kuzey ay düğümü ile güzel bir açı yapıyor. Amacınıza giden yolda akıllı ilişkiler kurabileceğinizi ve güzel paralar kazanabileceğinizi gösterir.

Günün açıları; Ay- Merkür kavuşumu 01.10

Ay- Satürn kavuşumu 05.00

Venüs -kuzey ay düğümü üçgen 06.56

Ay balık burgunda 23.53

ÇARŞAMBA ; Günaydın, akşam 20.34’da balık burcunun 12 derecesinde bir yeniay olacak. Hazır mısın bırakmaya , vazgeçmeye ve arınmaya? Bu yeniayda balık burcu evrensel konuları , acıları ve affedişi getirirken yeniayda Venüs, Pluto ve Marsın oğlak burcunda kavuşumu ne yazık ki acımasızlığı ,savaşı ve hırsları da beraberinde getiriyor. Jüpiterin eşlik ettiği yeniay oluşu büyütürken , Uranüs’ün güzel açısı da yeni kapılar açacaktır.

Savaş demişken posta koyduğum Ukrayna haritasını incelediğimizde bu yeniay 12.evdeki gezegenlere sesktil açı atıyor. Yani beklenmedik gelişmeler var. Ukrayna halkını gösteren Ay 22 derece kova burcunda ve üzerine Satürn transiti geliyor. Bunun anlamı halkın kapana kısıldığı , zorlandığı ,özgürlüğünün elinden alındığı 1 Nisanı gösteriyor.

Ukrayna haritasında tepe noktayı gösteren 10.evde 27 derece akrep burcu var. ALGOL sabit yıldızı etkili ve bu sene ki tutulmalar Algolun getirdiği şiddeti tetikliyor. 10.ev üst düzey yöneticiler , hükümet ve yetki sahibi kişilerdir. 10.evi yöneten Mars haritada 25 derece başak burcunda ve Neptünden transit alıyor. Demek ki ulusal saygınlık ve ülkenin lideriyle ilgili bir dağılma ,çözülme yaşanacak. Ve bu hemen olmayacak. Bu dağılmanın pik nokta zamanları;

9 Ağustos 2022, 13 Mart 2023 ,16 Kasım 2023 ve 26 Aralık 2023 tarihleri! Ülkenin topraklarını temsil eden 4.evi boğa burcu yönetiyor. Venüs ise 28 derece aslan burcunda! Transit Satürn Şubat 2023’de karşısında olacak. Bence hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

Günün açıları;

Güneş -Uranüs sekstili 08.05

Merkür - Satürn kavuşum 19.32

Ay -Uranüs sekstili 19.42

Yeniay 20.34

PERŞEMBE; Günaydın , Ay balık burcunda ilerliyor. Sabaha karşı dua meditasyon için seçilmiş saatler!

Duygusal bağlarımızın kuvvetlendiği, toplu dua çalışmalarına ihtiyacımız olan günlerdeyiz. Fakat bugün son zamanların en zor günü olabilir. Venüs , Pluto ve Mars oğlak burcunda kavuşuyor. Negatif duygulardan arınmak hafif kalır. Hayatında büyük bir temizliğe girdiğin ,ilişkilerinde yeni kararlar aldığın süreç olacak. Bunun yanında bu açıların getirdiklerini sıralarsam ciddiyeti daha iyi anlamış olursunuz.

Mars -Pluto , nükleer silahlarla ilgilidir. Bulaşıcı hastalıklar , seks skandalları , öldürme ve değişim dürtüsünün yükselmesi , ateşle ilgili kazalar ,asker ve polis gücü , nefret ve ırkçılık.. Dikdatörlerin oyunlarını izliyor olacağız ne yazık ki.. Kendinize bir koruma alanı oluşturmak ve birkaç günü yalnız geçirmek iyi olacaktır.

Ne yazık ki deprem riskini de artıran açılardır! Unutmayın ,erken önlem hayat kurtarır.

Günün açıları;

Ay- Jüpiter kavuşumu 00.23

Mars -Pluto kavuşumu 11.43

Ay - Neptün kavuşumu 14.37

Ay - Kuzey ay düğümü sekstili 19.25

Venüs- Pluto kavuşumu 20.55

CUMA ; Sabah itibariyle ay koç burcuna girdi.. Eylemlerinizin iç dinamiğini , niyetinizi keşfedin. Otomatik tepkileri fark eder ve kendinizi kontrol edebilirseniz aksiyonlarınız mükemmel olur. Anahtar kelimemiz Mars ve Mars gökyüzünde son derecelerde..( anaretik ,olumsuz çalışıyor)

Baştan uyarayım; Hırs gözlerinizi kör edebilir. Bu dünyevi hırsı dengeli kullanmanda fayda var. Aksi halde sende çevrendekilerde zarar görebilir. Mars Pazar günü kova burcunda olacak. Demek ki bu bahsettiğim etkiler Cuma ve Cumartesi için geçerli..

Günün açıları;

Ay- Pluto sekstili 00.03

Ay- Venüs sesktili 00.15

Ay- Mars sekstili 00.44

Ay koç burcunda 03.52

Ay- kiron kavuşum 23.11

CUMARTESİ; Haftanın en şanslı günündeyiz. Girişimcilere , ev almak isteyenlere, yardım yapıp evrene iyilik saçmak isteyenlere duyduk duymadık demeyin! Güneş ve Jüpiter kavuşuyor. 16 Marta kadar etkili olacak bu açıda çok büyülü güzellikler yaşayacağız.

Bu arada korktuğun herşeyi bir kenara bırakıp tek güç olan evrenin yaratıcısıyla bir olma vaktidir. Seni üzen herşey zaten seni ona yakınlaştırır. Hadi , dön içine..

Günün açıları ;

Ay - Satürn sekstili 14.55

Güneş - Jüpiter kavuşumu 17.06

Ay -Merkür sekstili 22.48

PAZAR; Günaydın , haftanın son günü 10.59’a kadar miskinlik zamanı.. Ay boşlukta olacak. Akabinde ay boğa burcuna giriyor. Kendine bol krepli, terayağlı , ballı bir sofra hazırlayabilirsin. Damağın şenlensin????

Bugün ayrıca Venüs Ve Mars kova burcuna geçiyor. Peşine bu ikili kavuşuyor. Diğer insanlardan farklı olmanın keyfini süreceğin zamanlar.

Zekanı parlat, farklı gruplar ve deneyimler içinde olmak iyi gelecek. Şimdi size bir youtube videosu bırakıyorum. Venüs kova burcunda ilişkileri nasıl olur? Bu dönem başlanan ilişkiler kalıcı mıdır? Neler yapmalı neler yapmamalıyız? İzleyin..

Günün açıları;

Ay- Pluto karesi 07.01

Mars kova burcunda 09.22

Venüs kova burcunda 09.29

Venüs- Mars kavuşumu 10.12

Ay boğa burcunda 10.59

Ay -Mars karesi 11.05

Ay- Venüs karesi 11.06

Merkür - ay düğümleri kare 20.14

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE HAFTALIK ANALİZ;

YÜKSELEN KOÇ ; Sevgili koç , balık burcundaki yeniay sana materyal dünyadan uzaklaşma arzusu verebilir. Bir hazırlık döneminde olduğunu hissedebilirsin. Huzur arayışını kendi iç dünyanda bulacaksın. Çarşamba günü hayatınla ilgili önemli bir karar verebilir , sosyal çevrenden birini hayatından çıkarabilirsin. Çalışan koçların iş hayatlarında büyük değişimler olurken evli koçların ailevi hayatlarında büyük döngüler oluşacak. Cumartesi günü senin göremediğin bir kişiden önemli bir destek gelebilir.

YÜKSELEN BOĞA; Sevgili boğa , şanslı bir haftadasın. Balık burcundaki yeniay şans evinde gerçekleşiyor. Gelirlerinizde artış olabilir , çocuk isteği olanlar güzel haberler alabilir. Bunun yanında arkadaş çevreniz içinden yeni bir aşk yeşerebilir.

Bu haftadan itibaren kariyer hayatınızla ilgili inanılmaz yaratıcı ve grup çalışmalarına yatkın bir hal alacaksınız. Cumartesi günü bir ün ve tanınma gibi şize şöhret getirecek bir olaya şahitlik edebilirsiniz.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken olay, fikirlerinizde çok inatçı olmamak.

YÜKSELEN İKİZLER ; Sevgili ikizler , balık burcundaki yeniay hayattan beklentileriniz ve iş hayatınıza ışık tutacak. Çarşamba günü parasal bir dönüşüm , estetik bir ameliyat ,eşin kazançları ve doğum gibi statünüzü değiştirecek olaylara şahitlik edebilirsiniz.

6 Mart itibariyle daha çok seyahat daha çok keşfe çıkacağınız bir süreç olacak. Cumartesi günü kariyerde örgütleme yeteneğiniz yükselebilir. Yöneticilikte başarılı olma şansınız artıyor.

YÜKSELEN YENGEÇ; Sevgili yengeç , balık burcundaki yeniay öğrenme ve seyahat etme arzunuzu artıracak. Yeni kültürlerden yeni inançlar edinebilir hayatınıza farklı rutinler katabilirsiniz. Çarşamba günü ikili ilişkilerde hakkaten zorlanabilirsiniz. Takıntılı , manipulatif insanların zorbalığı yükselecek. Açık düşmanlar da size bilenebilirler.

YÜKSELEN ASLAN; Sevgili aslan , bu yeniay dolaylı yoldan cebinize para getirecek. Miras ,bankalar, eşin kazanımları ile ilgili güzel yükselişler olacak. Yatırım hedefi olanlara güçlü insanlar da yardım edebilir. Çarşamba günü ikili ilişkilerde zorluklar olabilir. Koşullar ne kadar zor olursa olsun sabırlı olan ve partnerini kısıtlamayan kazanacak. Venüs ,Mars , Pluton 6. Evinde kavuşuyor. İş arkadaşlarınla ilişkilerin tutku ve kıskançlık üzerinde dönüşebilir.

YÜKSELEN BAŞAK; Sevgili başak , yeniay sizin tek olma ihtimalinizi bitirecek gibi. Mevcut ilişkisi olanlar ise bir level atlayıp işi evliliğe dökebilir. Çok romantik çok! Diğer taraftan da işiniz başınızdan aşkın.. Çarşamba günü rutinlerinizi düzenlemek iyi olacaktır. Hizmet ettiğin alanları düzenlemek hatta fazla gelen sorumluluklardan arınmak için de güzel olacak.

YÜKSELEN TERAZİ; Sevgili terazi , yeniay sizin iş hayatınıza ,beraber çalıştığınız kişilere ve sağlığa işaret ediyor. Ayrıca eşinizin işi değişebilir , aile içindeki bir huzursuzluğu bitirmek için mücadele verebilirsiniz. Gayrimenkul alımı için de bazı zorlamalar mevcut çünkü tutkuyla istiyorsunuz.

Çarşamba günü özel hayatında soğuk ve ifadesiz bir tavır takınabilirsin. Bununla birlikte hobilerini işe dönüştürmek ya da spora başlamak için çok motive olacağın bir gün..

YÜKSELEN AKREP ; Sevgili akrep , yeniay sizin aşk evinize doğuyor. Libidosu çok yüksek bir hafta.. Yeni bir çocuk ,yeni bir aşk haberi alınabilir. Yeni bir ilişki için 7-8 Mart sonrasını öneriyorum. Ayrıca sahne önünde olma arzunuzda artacak. Çarşamba günü taşınmak ve evi dekore etmek gibi bir karara gidebilirsiniz. Aile üyeleriyle önemli konuşmalar var..

YÜKSELEN YAY; Sevgili yay , yeniay sizin güvenlik konularınızla alakalı olacak. Özel hayata eğileceksiniz. Emlak konularında eliniz güçleniyor , aileden destek almak için mükemmel olacak. Belki de ailenizin genişlediğine şahit olacaksınız. Çarşamba günü kardeşlerden gelen önemli bir haber olabilir. Ya da önemli bir yatırım kararı vereceksiniz. Araba , ev gibi..Hayırlı olsun..

YÜKSELEN OĞLAK ; Sevgili oğlak , yeniay hayalgücünüzü hareketlendiriyor. Bunu beslemek için yeni bir kitap yeni bir arkadaş ya da kısa bir seyahat yardımcı olabilir. Sosyal medyada ilgi çeken birşeyler üretebilir , yakın çevrenizle bağları kuvvetlendirebilirsiniz. Ayrıca bu hafta tutku tavan , ilişkilerde birşeyler değişiyor. Elektronik birşeye para harcayabilir önemli bir yatırım kararı alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA; Sevgili kova ,yeniay size bereket saçıyor. Maddi anlamda genişleme , işten gelen inanılmaz fırsatlar bu yeniayla birlikte gelebilir. Kendiniz için değer yarattığınız ,emeklerinizin karşılığını aldığınız bir yeniay olacak. Fakat hafta ortasında gizli ilişkilere dikkat! Tanımadığınız insanlarla yakınlaşmamanızı öneririm. Çarşamba günü iletişim anlamında zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Bu haftadan sonra cazibeniz artıyor. Yeni bir tarz deneyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK ; Sevgili balık , yeniay duygusal olarak etki almaya , sempati yaratmaya ve aradaki mesafeleri kaldırmak için harika ! Sürpriz şeyler olacak. O nedenle tutkuyla istediklerinizin listesini yapın. Şans ( Jüpiter ) sizden yana.. Çarşamba günü hayatınızdan kötü bir alışkanlığınızı uzaklaştırmak için harika birgün olacak.

YEŞİM GENÇ

DIP ASA MAPAI

SEVGİLER

Yayın Tarihi: 28 Şubat 2022 Pazartesi
Paylaş / Share